Skip to content

Gourmet.se – Mat, Vin, Öl, Resor, Recept & Kök
Main navigation
  • ARTIKLAR
  • BOKTIPS
  • NYTT
  • RECEPT
  • RESOR
  • VIN & DRYCK
    • Champagne
    • Drinkrecept
    • Öl och cider
    • Vintips
      • Vintips – till lagringkällaren
    • Poängbedömning
    • Sprit
  • KONTAKT
  • PRENUMERERA
plazaadmin 11 oktober, 2019 NYTT, RECEPT

Paj med tjäder, garam masala och svamp.

Av Tove Nilsson

Bild Roland Persson

Ur Gourmet 6/2016

Posted in NYTT, RECEPT and tagged Enkelt, fågel, garam masala, Gourmet, Gourmet.se, hemmalagat, Höst, Höstmiddag, lätt, Paj, Recept, svamp, tillaga, Vilt. Bookmark the permalink.
© 2025 . Made with love by Pixelgrade
  • Hem
  • ARTIKLAR
  • Champagne
  • GOURMETS SNABBA FRÅGOR
  • KONTAKT
  • Mitt konto
  • Öl och cider
  • Till kassan
Secondary navigation
  • Search

Post navigation

SM I NYSKRIVNA SNAPSVISOR 2019
Alkoholfritt till festen

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.