Alkoholfritt till festen

Bild Simon Bajada

En stor trend är att allt fler väljer alkoholfritt på nyårsfesten. Lagom till nyår lanserar GodDryck No 1 Prestige Cuvée, ett exklusivt ekologiskt alkoholfritt bubbel som är perfekt att skåla in det nya året med. Drycken kommer i en lyxigt guldig flaska och all vinst från GodDryck går till välgörenhet!

GodDryck No 1 Prestige Cuvée är en cuvée vilket innebär att vinet är en blandning av olika druv-sorter och druvor från olika vingårdar vilket ger vinet extra komplexitet. GodDryck No 1 Prestige Cuvée är gjord på Sauvignon Blanc och Chardonnay och har lagrats i 18 till 24 månader vilket ger vinet en unik smak och finessrika nyanser. Efter lagringen avalkoholiseras vinet varsamt genom en vakuumprocess och resultatet är ett elegant och krispigt mousserande vin som passar perfekt till nyårsfesten!

– För att säkerställa allra bästa kvalité samarbetar vi med små exklusiva ekologiska vinproducenter i Frankrike och Spanien. Detta innebär såklart en del utmaningar men det är mödan värd då kvalitén på produkten blir mycket bättre, säger Peter Roland, VD GodDryck.

GodDryck No 1 Prestige Cuvée kommer i en festlig guldig flaska. Perfekt att skåla i på nyår eller ge i present till någon du tycker om lite extra!

GodDryck ägs av stiftelsen GoodCause och har inget privat vinstintresse utan syftet är att generera pengar till bolagets sex välgörenhetspartners som är Barncancerfonden, Hand in Hand, IOGT-NTO, Läkare utan Gränser, Naturskyddsföreningen och SOS-Barnbyar. GodDryck har hittills genererat 1 538 352 kr till deras välgörenhetspartners.

GodDryck No 1 Prestige Cuvée säljs på System- bolaget från vecka 49. Pris 119 kr, 750 ml.