The PhotoGallery presenterar för första gången i Sverige – Patricio Reig

För första gången i Sverige visar fotografen Patricio Reigs sin fotokonst på
The PhotoGallery i Halmstad den 5 juni – 23 augusti.

Patricio Reig föddes i Argentina men är nu verksam i Milano. Han är autodidakt och är mycket intresserad av alternativa fotografiska analoga processer.
The Photogallery är ett av de största fotogallerierna i Skandinavien med sina 60 olika fotografer. Galleriet har genom åren haft flera stora utställningar runt om i Norden.
Fotografierna har även kunnat ses på diverse museum, Norrvikens Trädgårdar och på The PhotoGallery`s showroom i hemorten Halmstad. Fotograferna är bland annat Bryans Adams, Jimmy Nelson, Terry O’Neill, Albert Watson, Rodney Smith, Håkan Ludwigsson, Fernand
Fonssagrives och nu även Patricio Reig.
Patricio Reig föddes i San Juan i Argentina 1959 som Daniel Isaacs. Reig är hans pseudonym när han arbetar med fotokonst.

Patricios Reigs konstnärskap är ren poesi, en njutning för ögat som berättar om vår samtid på ett oerhört vackert sätt, säger Nette Johansson, vd och ägare av The PhotoGallery.
The PhotoGallerys sommarutställning med Patricio Reigs fotokonst kan ses på Slottsmöllan Halmstad den 5 juni – 23 augusti. Fotografen kommer att finnas på plats under vernissaget.