SURFERS FLYTTAR IN I TOWNHOUSE NOSH AND CHOW

Restaurang Surfers grundades 2006 i Visby av Mymlan Isenborg och Jonathan Bergström. Succén var given och 2014 öppnade Surfers även i Stockholm. Efter sex år på Regeringsgatan och tre somrar i Humlegården, flyttar Surfers till nya lokaler.

Norrlandsgatan 24 i Stockholm

Surfers slår upp dörrarna till restaurangen den 7 oktober i Townhouse Nosh and Chow på Norrlandsgatan 24 i Stockholm.

– I och med denna flytt får vi inte bara mycket fler sittplatser men även ett större kök med fler möjligheter. Vi är superglada över att äntligen få börja woka, grilla och ånga! – säger Mymlan Isenborg.

Nilas Corneliussen blir köksmästare på Surfers, han är en kock med lång erfarenhet inom det kinesiska köket. Han startade sin matresa i Thailand där han bodde och arbetade under en period på 6 år. Han har sen dess jobbat på ett flertal restauranger men även tävlat med Team Sweden i Bocuse d ìOr år 2018 och 2019.

Surfers kommer utöver sitt nya kök att kunna erbjuda sina gäster en äkta upplevelse av kinesisk dryck.

– En viktig del i det vi vill åstadkomma på vår nya adress är att fördjupa både vår, och i förlängningen gästens kunskap och förståelse för den kinesiska matkulturen. För att lyckas med detta har vi knutit till oss unik kompetens genom Ludvig Sääf, även känd som Mr Baijiu. Ludvig är en av Europas främsta kännare inom kinesisk mat- och dryckeskultur. I våra nya lokaler kommer man ha möjlighet att besöka Ludvig för teceremonier, provning av baiijius olika stilar, eller att med höga stämmor sjunga kinesiska dryckesvisor till de chilistinna rätter köket serverar – säger Mymlan Isenborg.

Idag öppnas bokningen online där gäster redan nu kan reservera bord inför öppningen den 7 oktober.surfersstockholm.se | noshandchow.se

Malin Nordblom