Stjärnglans över Arla Unikas nya ostbar

Gustav Onnermark och Einar Book blir kökschef respektive chefssommelier när Arla Unika öppnar sin flaggskeppsbutik samt ost- och vinbar i Östermalms Saluhall den 5 mars.

Einar Book och Gustav Onnermark.

Arla Unika öppnar flaggskeppsbutik samt ost- och vinbar i Östermalms Saluhall i Stockholm den 6 mars. Bland de nya medarbetarna finns
Gustav Onnermark, kökschef med ett förflutet på Hedone och Pollen Street Social, båda i London med en stjärna i Guide Michelin. Gustav har även arbetat som kökschef Haymarket by Scandic i Stockholm.
– Jag gick direkt igång på projektet när jag fick provsmaka ostarna. Jag har älskat ost i många år och måste erkänna att jag inte tidigare har skattat de nordiska särskilt högt. Det som slog mig var att ostarna hade sina egna karaktärer och komplexitet, säger Gustav.
Einar Book, blir chefssommelier. Han har tidigare har arbetat på restauranger som Gastrologik och Ichi i Stockholm. Bland övriga medarbetare finns Maria Khalil, restaurang- och butikschef, Catalina Romero, chefsbarista, Frida Ewertsson, gastronomiskt ansvarig, och Thomas Karlsson, ansvarig för ostsortimentet i butiken och baren.