Skip to content
Köttkultur

Gourmet.se – Mat, Vin, Öl, Resor, Recept & Kök
Main navigation
  • ARTIKLAR
  • BOKTIPS
  • NYTT
  • RECEPT
  • RESOR
  • VIN & DRYCK
    • Champagne
    • Drinkrecept
    • Öl och cider
    • Vintips
      • Vintips – till lagringkällaren
    • Poängbedömning
    • Sprit
  • KONTAKT
  • PRENUMERERA
plazaadmin 18 januari, 2019 NYTT, RECEPT

Helstekt duva med bakad lök

Recept Stefano Catenacci

Av Lars Collin

Bild Simon Bajada

Ur Gourmet 3/2018

Posted in NYTT, RECEPT and tagged bakad, catenacci, Duva, fågel, fermenterad, Gourmet, Gourmet.se, Helstekt, lök, Operakällaren, Shiitake, Stefano, vitlök. Bookmark the permalink.
© 2025 . Made with love by Pixelgrade
  • Hem
  • ARTIKLAR
  • Champagne
  • GOURMETS SNABBA FRÅGOR
  • KONTAKT
  • Mitt konto
  • Öl och cider
  • Till kassan
Secondary navigation
  • Search

Post navigation

Ängsyraglass och älgörtsglass med maräng, rabarber och harsyra
SKÅNES FRÄMSTA RESTAURANGER OCH MATPROFILER 2018 PRISADES I MALMÖ

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.