GOOD OL ́SAILOR VODKA

Good Ol´Sailor firar 10 år på den svenska marknaden med en ny flaskdesign i samarbete med den svenska tatueringslegenden Isak från  Stockholm Citys äldsta tatueringsstudio, East Street Tattoo .

2010 lanserade de Sveriges första vodka i en miljövänlig PET-flaska. Vodkan är tillverkad av ekologiskt odlad vete som destilleras 4 gånger.

Good Ol´Sailor har belönats med silver i den internationella tävlingen IWSC (International Wine and Spirits Competition). 

-Jag blev otroligt glad över att få förfrågan att ta fram Good ol sailors vodkas nya motiv. Arbetsprocessen har varit utmanande då jag behövt ta med flaskan form och yta i framtagandet av designen. På så sätt är uppdraget betydligt mer komplext än när jag arbetar med tatueringar på kroppen, där jag vet exakt hur jag ska göra. Det har också varit inspirerande att jobba ihop med Mattias på Crossover Creative som gjort den grafiska biten på dator. Tillsammans har vi fått fram en design jag känner mig mycket nöjd med och hoppas kommer leva kvar länge, berättar Isak

Good Ol ́Sailor Vodka

Alkoholhalt: 37,5 %

Färg: Vattenklar färg

Doft: Ren doft med inslag av citrus och gräs Råvaror: Korn

Artikelnummer: Nr 199

Pris: 202 :- ( 1 kr pant tillkommer )

Av Malin Nordblom