BE WTR lanserar ny kollektion vattenmaskiner – kranvatten med stil

BE WTR, som erbjuder dig obegränsat med filtrerat, kylt och kolsyrat vatten genom att uppgradera ditt kranvatten, lanserar nu ett helt nytt sortiment vattenmaskiner. Den nya designlinjen är ett viktigt steg i företagets vision att släcka människors törst på ett bättre och mer hälsosamt sätt, samtidigt som man helt kan slopa miljöfarliga engångsflaskor i plast.

“Det är varken modernt eller hållbart att dricka flaskvatten som rest genom Europa i en lastbil, säger Emilia Molin, VD för BE WTR Sverige. ”BE WTR handlar om att njuta av stilla och kolsyrat vatten, men på ett sätt som är bra för så väl människorna som planeten. Våra nya vattenmaskiner, med stilren design och smart funktionalitet, passar på kontor, hotell och restauranger där man är intresserad av både kvalitet och utseende.

Två av de nya modellerna är extra iögonfallande. Minimalistiska PRO 1, speciellt framtagen för nutida kontor med törst för så väl vatten som stil, och BAR 1, med extra hög kapacitet för barer, hotell och restaurang. Pro 1 finns i två stilrena utföranden; svart eller svart och rostfritt stål, med en droppbricka som kan integreras helt i bänkytan alternativt monteras ovanpå. BAR 1, i rostfritt stål med svarta detaljer, kommer utrustad med robusta, greppvänliga handtag. Den nya kollektionen är framtagen i samarbete mellan BE WTRs designer Antoine Cahen, med en lång och imponerande bakgrund hos bland annat Nespresso, Swatch och Logitech, och brittiska tillverkaren Borg & Overström. Den innehåller även maskiner med extra hygien- och touchlessfunktioner, perfekta för återgången till arbetsplatserna post-Covid.

BE WTR har, trots pandemin, sett en stark positiv tillväxt och ett ökat intresse det senaste året. Företaget arbetar, genom initiative 1% For the Planet, med vattenrelaterade project på varje marknad. I Sverige samarbetar man med Initiativ Utö och deras kamp för att rena Östersjön.

Om BE WTR
BE WTR, aktivt i Sverige, Finland, Danmark och Schweiz, är det första vattenvarumärket som baseras på ditt lokala kranvatten. Genom att filtrera bort orenheter och mikropartiklar, men lämna kvar de viktiga mineralerna, får du ett mer hälsosamt och välsmakande vatten som också är bättre för miljön. Idag finns BE WTR-lösningar för hotell, restauranger och kontor. Inom en snar framtid lanserar man även en hemmalösning. www.bewtr.com