Hel-vetes god vego-krub med Edgy Veggies seitan!

Edgy Veggie grundades av ett gäng matentusiaster som på en av deras resor upptäckte seitan, ett alternativ till kött gjort av veteprotein. Historien om seitan är sprungen ur en vilja att finna hållbara alternativ till den traditionella kinesiska kosten och har redan ätits i tusentals år.
Edgy Veggies seitan produceras i Sverige av svenskt vete och har en uppskattad köttlik textur som gör det till ett perfekt alternativ för de som vill äta mindre kött utan att offra smak och munkänsla. Utan tillsatser och lång komplicerad ingrediensförteckning.

– i annonssamarbete med Edgy Veggie

Edgy Veggie har idag fyra olika seitanprodukter på hyllan. Ett neutralt seitanblock, en seitantaco, en seitankebab och en seitansouvlaki, och finns nu tillgängliga på ICA-butiker runt om i landet! Edgy Veggie vill sticka hål på myten om att vego-maten är tråkig, smaklös och endast kan ätas av inbitna vegetarianer och veganer.
–Vi är trötta på uppfattningen om att vego-maten är tråkig och smaklös. Det är dags att den myten dör ut. Vi är övertygande om att tillräckligt goda, bra och smarta produkter kan ätas av alla! Är det dessutom lite bättre för vår planet är det bara en stor bonus för oss. Våra produkter passar, oavsett om du är en inbiten vegetarian, motiverad vegan eller nyfiken flexitarian. Det är schysst, god mat helt enkelt, säger Emilio Torrejon, Marknadschef på Edgy Veggie

Med Edgy Veggies seitan kan du enkelt byta ut köttet i dina favoriträtter utan att kompromissa på det som är viktigast! Mixa till färs för lasagnen, strimla till woken, stek och toppa sallad eller lägg i ett bröd med schyssta tillbehör och sås!