Imorgon, den 4 juni öppnar OGBG på Comfort Hotel Göteborg sitt nya sommarkoncept – OGBGaTaN.
Det har varit en tuff tid i hotell och restaurangbranschen sedan
pandemin bröt ut. Så OGBG bestämde sig för att helt enkelt ta sommarlov och lanserar nu ett helt nytt koncept – asiatisk streetfood under juni, juli och augusti.
Man beställer den asiatiska streetfooden i baren, och man får en elektronisk puck som lyser när man kan hämta maten i luckan hos kocken.
Rätterna på menyn kostar från 55:- och serveras på palmbladstallrikar och med träbestick. Vad sägs om delikat koreansk öppen wrap med smält ost, rödkål, pickad rödlök, koriander, dressing och chilimayo. Välj på kyckling, tofu eller tempura fisk.
Matrester samt tallrikar och bestick komposteras.
- Utomhus är det möblerat med solstolar och loungemöbler och kvällssolen kommer
runt hörnet vid 16.30. Även inomhus har vi gott om sittplatser, säger Magnus
Östlund, hotelldirektör för Comfort Hotel Göteborg.
OGBGaTaN kommer att hållas öppet juni, juli och augusti – torsdagar – lördagar.
Inspirationen för OGBG på Comfort Hotel kommer från det forna ostasien och slutdestinationen för skeppet Götheborg.
Av Malin Nordblom