Ny terrass på Grand Hotel Saltsjöbaden med en storslagen utsikt

Bild Malin Nordblom

Hotel Saltsjöbadens nya terrass Nedre Verandan är nu invigd. Terrassen bjuder på storslagen utsikt över Baggensfjärden. På menyn står ett urval av klassiska och välkomponerade rätter tillagade med råvaror av högsta kvalitet.

Endast 20 minuter med bil från centrala Stockholm erbjuder Grand Hotel Saltsjöbaden en upplevelse utöver det vanliga. Den 23 juni inviger hotellet Nedre Verandan, en terrass med magisk utsikt över Baggensfjärden där ostron och champagne har en självklar plats. Nedre Verandan fungerar som ett nytt uterum där gästerna har möjlighet att avnjuta en långlunch eller en lyxig trerätters middag i en avslappnad atmosfär med havet som kuliss.

På menyn serveras allt ifrån en klassisk Bouillabaisse till Saltsjöbadens bästa Smörgåstårta med handskalade räckor, hummermajonnäs, kallrökt lax och störkaviar samt en smörstekt abborrfilé från Vadstena med kräfthollandaise, sockerärtor, ämnesgurka & dillslungad svensk färskpotatis. Menyn är komponerad av hotellets kökschef Jonny Johansson som utformat ett koncept där råvarornas kvalitet är i fokus.

Malin Nordblom