Med Dine In flyttar toppkrogarna hem till dig!

Doma Dine In

Nu lanseras Dine In, en ny exklusiv mattjänst i samarbete med Stockholms toppkrogar – där hela restaurangupplevelsen flyttar hem till dig.

Dine In är ingen vanlig take away-tjänst utan en exklusiv restaurangupplevelse i hemmet. Dine In har knutit sig an några av Stockholms främsta krögare för att ta hela restaurangens koncept direkt hem till gästen – med dukning, mat och vin. Dagen efter ställer man ut sin låda med disk så tar Dine In hand om resten. Till maten finns det även möjlighet att beställa en skräddarsydd vinlåda av Dine In’s samarbetspartner – dryckeshandeln Pompette.

”Många inklusive oss själva saknar att gå ut och äta – att få sätta sig vid ett dukat bord. Eftersom man är begränsad just nu tar vi istället restaurangen hem till gästen” säger Joanna Sörman en av grundarna till Dine In.

 Lanseringen av Dine In sker den 11 december tillsammans med restaurangen DoMa och krögaren Tea Malmegård, veckan efter kommer menyn att tillagas av krögarduon Adam & Albin och därefter restaurang Garba.

”Gensvaret från Stockholms främsta krögare har varit fantastiskt då det har saknats en plattform som erbjuder en helhetsupplevelse med fokus på både mat, dryck och det visuella som den fysiska restaurangen erbjuder” fortsätter Joanna Sörman.

Dine In kommer löpande att släppa fler spännande samarbeten och i förlängningen är visionen att samla de bästa toppkrogarna i Stockholm under ett paraply. 

Lanseringsdatum: 11 december i samarbete med DoMa (begränsat antal lådor med leverans till den 11 december) 

Online: www.dinein.nu