Martini Fiero

Nylanserade Martini Fiero är en modern vermouth med en distinkt bitter och söt smak.

Martini Fiero är en dryck gjord på enbart naturliga ämnen, med smak av citrus och blodapelsin. Citrussmaken kommer från söta handskalade apelsiner från spanska Murcia. Apelsinerna får hänga på tork i solen under flera veckor innan de är redo för blendingprocessen.

Drinken Fiero & Tonic består av hälften Martini Fiero, hälften tonicvatten. Bubblorna från tonicvattnet hjälper att lyfta Martini Fieros fruktiga smak. Tillsammans ger de en fräsch drink med mycket smak som passar perfekt i värmen.

”Vi vet att det finns en stor efterfrågan bland svenskar på spritzliknande drinkar med lägre alkoholhalt, som man kan avnjuta på uteserveringar i solen men som också är enkla att blanda hemma. Fiero & Tonic är en drink vi hoppas ska bli ett självklart alternativ, i synnerhet nu på sommaren”, säger Christian Asmussen, Brand Manager för Martini Fiero i Sverige.

Martini är ett anrikt varumärke från Italien med en lång och spännande historia. Kombinationen av spännande smaker och trendkänslighet har gjort varumärkets många produkter till några av världens mest uppskattade. Martini Fiero är ett av varumärkets största satsningar någonsin, och har redan börjat etablera sig i framför allt södra Europa.

Ingredienser:

7,5 cl Martini Fiero

7,5 cl tonicvatten

Is

Blodapelsin

Gör så här:

Blanda Martini Fiero och tonicvatten med is, garnera med blodapelsin.

Av Malin Nordblom