Tillverkad av det vi fångar och skördar. I vatten, fält och skogar.
FANGST är rotat i nordisk natur och matkultur och
satt har satt segel för att återupptäcka och utforska rikedomarna av fisk, skaldjur och växter i Norden. Konserverad i burkar till att avnjutas som småmåltider från norr.
Mikkel Karstad, välrenommerad kock med en framstående bakgrund i Michelin-restauranger och författare till flera prisade kokböcker, tar till sig sin breda kunskap om nordiska råvaror och bearbetningsmetoder när han tar fram recept för FANGST.
Mikkels övergripande mål är att väcka inspiration till ett grönare och mer säsongsinformerat förhållningssätt till att äta. Han skapar enkla och välsmakande måltider av det han fångar och hittar i naturen. Med respekt för traditioner och gastronomiskt hantverk.
Läs mer om allt detta i Gourmet nr 1-2025 Lyx & Nyårsutgåvan och Fangst.se
