Ekologisk Bean-to-barchoklad producerad i Göteborg

Standout Chocolate lanserades hösten 2018 av Fredrik Martinsson och är en av de få hantverksproducenter som producerar choklad från kakaoböna till chokladkaka i Sverige. Knappt ett år efter lanseringen vann han flertalet priser på de två största chokladtävlingarna för sin smakrika ekologiska hantverkschoklad.

Nu lanserar Standout Chocolate ytterligare två nya chokladserier, varav mörk mjölkchoklad är en av dem. Till denna serie används ekologiska ingredienser av högsta kvalitet: Han använder samma kakao som till den prisbelönta mörka chokladserien och förutom det tillsätter han kakaosmör, rörsocker och nordisk mjölk för att få en ännu krämigare konsistens.

Njut av en chokladkaka med fyllig chokladsmak, krämig men ändå inte för söt; Helt enkelt en choklad med perfekt balans. Chokladen innehåller 60 % kakaohalt och erbjuds med kakao av tre olika ursprung: Indien, Haiti och Madagaskar. 

Vart går din chokladresa idag?

En chokladkaka innehåller 50 g och kostar ca 69-75 kr. 

Standout Chocolate säljs exempelvis hos: Bönan & Mustaschen (Växjö), Bönor & Blad (Stockholm, Uppsala, Malmö), Duå (Umeå), Gerdas Te & Kaffehandel (Kalmar), Göteborghs The & Kaffehandel (Göteborg), Kahls The & Kaffehandel (Farsta, Stockholm), Kahls The & Kaffehandel (Kungsbacka), Kränku The & Kaffe (Visby), Lisbeth Janson Frukt & Grönt (Stockholm), Record The & Kaffe (Skövde), Telogott (Östersund), Två Goda Ting (Mariefred)

*International Chocolate Awards och Academy of Chocolate Awards.