Skip to content
Fontana

Gourmet.se – Mat, Vin, Öl, Resor, Recept & Kök
Main navigation
  • ARTIKLAR
  • BOKTIPS
  • GOURMETS SNABBA FRÅGOR
  • NYTT
  • RECEPT
  • RESOR
  • VIN & DRYCK
    • Champagne
    • Drinkrecept
    • Öl och cider
    • Vintips
      • Vintips – till lagringkällaren
    • Poängbedömning
    • Sprit
  • KONTAKT
plazaadmin 29 oktober, 2018 NYTT, RECEPT

Mandelkaka med ricottakräm och fikon i rom

Av: Lars Collin
Bild: Johanna Ekmark
Recept: Corrado Assenza
Ur Gourmet 6/2017

Posted in NYTT, RECEPT and tagged assenza, Caffé, Corrado, fikon, Italien, italiensk, Mandelkaka, note, ricottakräm, Sicilia, Siciliansk, sicilien. Bookmark the permalink.
Integritet och cookies: Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du deras användning.
Om du vill veta mer, inklusive hur du kontrollerar cookies, se: Cookie-policy

Populära inlägg

  • Premiär för löjromssemla på Clarion Sign
    Premiär för löjromssemla på Clarion Sign
  • Hernö Gin öppnar Bar i Stockholm under sommaren
    Hernö Gin öppnar Bar i Stockholm under sommaren
  • PERFEKT PASTA
    PERFEKT PASTA
  • Bocuse d'Or 2021 flyttas till september!
    Bocuse d'Or 2021 flyttas till september!
  • Rabarber cocktails
    Rabarber cocktails
© 2021 . Made with love by Pixelgrade
  • Hem
  • ARTIKLAR
  • Billmate Checkout
  • Champagne
  • Exempelsida
  • GOURMETS SNABBA FRÅGOR
  • Jobbannonser
  • Jobbpanel
  • KONTAKT
  • Lägg till jobbannons
  • Mitt konto
  • Öl och cider
  • Till kassan
  • Varukorg
  • Webbutik
Secondary navigation
  • Search

Post navigation

Kajsa Åkerblom
Siciliansk smakmästare

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.