Urban Deli är först ut med Carlbaum’s alkoholfria produkter

Carlbaum's cocktail mixers

Carlbaum’s tillverkar produkter endast i små batcher av de bästa ingredienserna. Deras serie av hantverkstillverkad och alkoholfri alternativsprit, vermouths och cocktailmixers blandas på enkelt till perfekta drinkar med eller utan alkohol.

Carlbaum’s alkoholfria gin Sthlm Dry och vermouths hittar man i Urban Delis butik på Sveavägen och i deras butik vid Nytorget. Sortimentet innefattar även ett urval av Carlbaum’s cocktailmixers. Snart kommer man även kunna beställa deras produkter via unBooze.se. Man kan sedan tidigare dricka Carlbaum’s produkter på några av Stockholms bästa barer som Cadierbaren på Grand Hotel, Guldbaren på Nobis Hotell, Apropos Bar samt Corner Club. Corner Club har även gjort en egen alkoholfri meny ”Aperitivo Hour by Carlbaum’s” byggd helt på Carlbaum’s produkter. ”Era alkoholfria produkter är de bästa jag testat by-far” – Adam, bartender på Cadierbaren.

Deras alt-gin Sthlm Dry fick nyligen högsta betyg i en alt-G&T test av Sean Eden, Creative Director på Haymarket och Henrik Aflodal, chefredaktör för The Spirits News.

Vår ambition har sedan starten varit att förändra skapandet av cocktails och mocktails och pusha gränsen framåt för vad alkoholfria drinkar kan innebära. Vårt mål har bland annat varit att göra det så enkelt som möjligt för alla att blanda drinkar av högsta kvalitet. Vi är otroligt glada att nu börja samarbeta med Urban Deli som nu gjort det möjligt att tillgängliggöra våra produkter till hemmabartendern – säger grundaren Christian Carlbaum.

Av Malin Nordblom