Sydeuropeiska fläktar på Villa Dagmars restaurang

Stjärnkockarna, tillika restauratörerna bakom Michelin-restaurangen Aloë, Daniel Höglander och Niclas Jönsson ska i ett nära samarbete med Villa Dagmar driva hotellets restaurang med ett exklusivt utbud av gastronomi, viner och cocktails.

– Vi kommer att utforska området kring hela Medelhavet, men inte så som man kanske är van vid. För oss är Medelhavet mer än Spanien, Frankrike och Italien. Våra ambitioner, tillsammans med Villa Dagmar, är att skapa en ny mötesplats som är fartfylld, okomplicerad, modern och romantisk. Vi kommer garanterat att bli ett spännande tillskott i Stockholms restaurangutbud, säger Daniel Höglander och Niclas Jönsson. 

Det personliga och exklusiva boutiquehotellet Villa Dagmar öppnar under våren 2020 vid Östermalmstorg intill nyrenoverade Östermalms saluhall. Hotellets internationella miljö med eklektisk atmosfär rymmer 70 unika rum, varav tre sviter, restaurang, konferensrum, spa, gym, blomsterbutik samt en innergård, som inramas av ett magnifikt glastak, blir hotellets hjärta.