Svenska Juniorkocklandslaget kom fyra i världen! Grattis!!!!
Förrätt
Färdrad torsk med krabbtrast & dillmajonnäs.
Krämig blomkål med gurka & citron.
Pepparrots- & gräslökskrokett.
Krabbisque
Varmrätt
Kryddstarkt Bosarpskyclling, korv på pistage, grönpeppar & hjärta.
Leverkräm med äpple & lök-
Kålterrins, brässerad morot med linser & dragon.
Kycklingsteksky.
Dessert
Chokladmousse med dinkelkrisp, svartvinbärsorbet & inkokt päron.
Maräng med hasselnötscremeux.
Karamelliserad vanilj-pate choux.
Shiso och svartvinbärssås.
Peter Jelksäter;
– Laget har skött sig exemplariskt och lagat mat i världsklass enligt plan. Var en fröjd för ögat att få se dessa hungriga ungdomar kliva in i tävlingsköket och prestera det vi tränat på. Nu laddar vi om för prisutdelning.
Laget 2017-2018 består av följande
Team Manager
Peter Jelksäter
Coach
Lindor Wink
Kockar:
Annie Lundin (lagkapten)
Desireé Jaks
Olle Broström
André Edlund
Victor Magdeburg
Rasmus Olander
Elever:
Anton Roos
William Brittsjö
Bild: Per Erik Berglund /znapshot AB