Ny kökschef på Operakällaren

Viktor Westerlind, Operakällaren

Kocken Viktor Westerlind blir ny kökschef på den anrika restaurangen Operakällaren
i Stockholm. Efter många års arbete på stjärnkrogar så som F12, Frantzén och Aira tar Viktor över
i köket på Operakällaren.

-Vi ser fram emot att gå in i Operakällarens nästa fas tillsammans med en sådan erfaren och hyllad
kock som Viktor Westerlind. – säger Abbe Ibrahim, VD på Operakällaren.

Viktor Westerlind har en lång meritlista och har tidigare belönats med bland annat tre stjärnor i
Guide Michelin tillsammans med restaurang Frantzén. Viktor har tävlat med det Svenska Kocklandslaget där han tagit silver i Culinary World Cup och guld i CulinaryOlympics. År 2009 vann han även Årets Kock.
Ända sedan Nobis Hospitality Group tog över Operakällaren -87 har vi månat om att bevara
restaurangens hedersmärke, Tradition & Kvalitet, samtidigt som vi ständigt vill utvecklas och
förbättras, tillsammans med Viktor kommer vi ha möjlighet att göra just detta. – säger Abbe Ibrahim,
VD på Operakällaren.
Viktor kommer att inleda sin roll på Operakällaren den 1 augusti inför restaurangens öppning i slutet
av samma månad.

Malin Nordblom