Skip to content
Svenskt sigill

Gourmet.se – Mat, Vin, Öl, Resor, Recept & Kök
Main navigation
  • ARTIKLAR
  • BOKTIPS
  • GOURMETS SNABBA FRÅGOR
  • NYTT
  • RECEPT
  • RESOR
  • VIN & DRYCK
    • Champagne
    • Drinkrecept
    • Öl och cider
    • Vintips
      • Vintips – till lagringkällaren
    • Poängbedömning
    • Sprit
  • KONTAKT
plazaadmin 15 november, 2019 NYTT

Maple apple

3 cl Bulleit Rye
2 cl Calvados
1 cl lönnsirap
1 cl äppellikör
2 cl äppeljuice
2 cl citronjuice


Så här gör du:
Fyll en konjakskupa med is. Häll sedan samtliga ingredienser i en shaker med is och skaka tills innehållet är riktigt kallt. Sila ned i glaset och garnera med äppelskivor.

Posted in NYTT and tagged barchef, bulleit, Bulleit95, Jack Palasciano, vassa eggen. Bookmark the permalink.
Integritet och cookies: Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du deras användning.
Om du vill veta mer, inklusive hur du kontrollerar cookies, se: Cookie-policy

Populära inlägg

  • Vegetarisk färs på svenska råvaror
    Vegetarisk färs på svenska råvaror
  • Dario Balan
    Dario Balan
  • Mousserande björk
    Mousserande björk
  • Nya Kocklandslaget och Juniorkocklandslaget presenterades idag
    Nya Kocklandslaget och Juniorkocklandslaget presenterades idag
  • KISS SLÄPPER NY PREMIUMROM I BEGRÄNSAD UPPLAGA
    KISS SLÄPPER NY PREMIUMROM I BEGRÄNSAD UPPLAGA
© 2021 . Made with love by Pixelgrade
  • Hem
  • ARTIKLAR
  • Billmate Checkout
  • Champagne
  • Exempelsida
  • GOURMETS SNABBA FRÅGOR
  • Jobbannonser
  • Jobbpanel
  • KONTAKT
  • Lägg till jobbannons
  • Mitt konto
  • Öl och cider
  • Till kassan
  • Varukorg
  • Webbutik
Secondary navigation
  • Search

Post navigation

Grönsakssnacks
Gourmet mingel på Poggenpohl i Stockholm

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.