KISS Black Diamond Premium Dark Rum

Idag lanserar de legendariska rockikonerna KISS sin första mörka rom på den svenska marknaden, KISS Black Diamond Premium Dark Rum som är den första produkten att lanseras i ”KISS Rum Kollection”.

KISS Debutalbum

Namnet Black Diamond är taget från det bombastiska slutspåret på gruppen KISS ikoniska debutalbum KISS från 1974. Romen är en len blandning av karibisk rom ekfatslagrad upp till 15 år med en alkoholhalt på 40%.

Doften har tongivande inslag av torkad frukt tillsammans med distinkta toner av apelsinskal, knäck, vanilj och nötter som går hand i hand med den behagliga ekfatskaraktären. Smaken vittnar inledningsvis om ekfat och en balanserad sötma följt av väldefinierade toner av torkade aprikoser och dadlar, arrak, vaniljkola, kanel och choklad.

Designen på flaskan som rymmer en halvliter är inspirerad av KISS tidiga år där både deras ikoniska sminkning och kostymer återfinns på etiketten. Den är en hyllning till alla fans som växt upp med gruppens musik.

Sari H. Wilholm på Brands For Fans:

Kiss har varit pionjärer både musikaliskt och visuellt i rock’n’roll-världen och det känns helt rätt att de nu ska ta sig in på dryckesscenen. Det här är fjärde romen i vår portfölj, varav flera har vunnit priser i ansedda globala dryckes-tävlingar, säger Sari H. Wilholm, marknadschef på Brands For Fans. Med dessa framgångar i åtanke känner vi oss säkra på framtiden med KISS Black Diamond Premium Dark Rum. När jag smakar på KISS Black Diamond Premium Dark Rum och tittar på flaskan känner jag mig otroligt stolt över vad vi har uppnått med den här produkten. Den är helt enkelt väldigt bra och håller minst lika hög kvalité som våra tidigare romlanseringar, säger hon.