”Ingen människa ska lämnas utan vård”

musikhjälpen, tradera

Det är tolfte året i rad som Tradera samarbetar med Radiohjälpen för att samla in pengar till Musikhjälpen – i år på temat ”Ingen människa ska lämnas utan vård”. Initiativet har nu dragit igång med full fart och i skrivande stund har svenskarna samlat in över 1 700 000 kr på Tradera. 

Många svenska företag har bidragit med kreativa auktioner – Många svenska företag har bidragit med kreativa auktioner – Lykke Kaffegårdar auktionerar ut en resa till en av deras kaffegårdar i Brasilien, Uganda, Panama, El Salvador, eller Peru.  auktionerar ut en resa till en av deras kaffegårdar i Brasilien, Uganda, Panama, El Salvador, eller Peru. 

Vinnaren kommer på resan att få uppleva unika och svårtillgängliga platser, få träffa medarbetare på plats och komma så nära råvaran som det bara går.

Läs mer om auktionen här: https://www.tradera.com/item/35/436074064/kafferesa-till-en-av-lykkes-kaffegardar

Man kan buda på en oförglömlig julmiddag lagad av stjärnkocken Niklas Ekstedt, där han lagar en klassisk julmiddag till dig och ditt sällskap, med levereras till din dörr på självaste julafton. Inte nog med detta – Niklas presenterar maten i egen hög person (digitalt) tillsammans med varma julhälsningar.:

https://www.tradera.com/item/35/436524493/en-oforglomlig-julmiddag-lagad-av-stjarnkocken-niklas-ekstedt-

Eller varför inte en unik matlagningskväll som leds av stjärnkocken Jonas Lagerström. Kanske har du följt honom i Kockarnas kamp under hösten där han kammade hem vinsten? Till vardags driver han Michelin-restaurangen Etoile i Stockholm.

Detta unika event äger rum hemma i ditt kök med valfritt sällskap upp till fem personer.

https://www.tradera.com/item/35/435340704/cookalong-med-jonas-lagerstrom

Läs mer om Musikhjälpen här: https://www.tradera.com/charity/musikhjalpen

För att se fler auktioner så gå in på Tradera.

Av Malin Nordblom