GEMELLii lanseras nu i Sverige

Nu lanserar det exklusiva italienska dryckesvarumärket GEMELLii – fyra premium ekologiska tonicvatten samt en bitter/aperitif med 100% naturliga ingredienser.

GEMELLii betyder tvilling på italienska och namnet refererar även till historien kring företagets uppstart. Bakom GEMELLii står två tysk-italienska tvillingbröderna samt frun till en av dem som tillsammans grundat Gemelli, premium tonicvatten.

”Som sanna ginälskare tyckte vi att det saknades en tonic med hög standard på marknaden för att skapa en perfekt Gin & Tonic.Vi upplevde också en avsaknad av en tonic som var lika god på egen hand -utan att nödvändigtvis behöva användas enbart som drinkingrediens. Därför bestämde vi oss att helt enkelt stå fast vid våra höga kvalitetskrav och skapa ett premium tonicvatten som passar såväl till Gin och Tonic men även på egen hand”, berättar Ximena Wörner, en av grundarna

till GEMELLii.

Visionen hos GEMELLii är att erbjuda både kvalitet och design med varumärket. Med 100 % naturliga ingredienser och en lyxig egendesignad flaska – representerar varumärket Italien både på in- och utsidan.

GEMELLii är ett innovativt varumärke som kombinerar tradition med nytänk och design. De fokuserar också starkt på att hålla fast vid de höga kvalitetskraven med ett noga urval av naturliga ingredienser med aromer utvunna av växter, frukt och med låg sockernivå. GEMELLiis tonic är gjorda på en blend av källvatten hämtat från Piemonte, organisk mexikansk rå agave samt extrakter av högsta kvalitet, fri från kemisk kinin, färgämnen och konserveringsmedel.

GEMELLii är alkoholfritt och rekommenderas att dricka enbart som det är eller kombinera med valfri alkohol. Gemellii-dryckerna är anpassningsbara eftersom de inte tar över alkoholens smak, istället höjer de alkoholens arom och kvalitet, vilket ger en sofistikerad och mjuk smak.

GEMELLiis utbud består av 3 sorters tonicvatten och en bitter/aperitif:

Bergamott Tonic, 200 ml

Denna utsökta, blommiga och väldoftande tonic bjuder på en smakupplevelse av italiensk bergamott, med essens av grapefrukt och fänkål söthet av mexikansk rå agave.

Indian Tonic, 200 ml

Denna klassiska Indian tonic med inslag av citrus är gjord på citronolja från Sicilien som tillsammans med en väl avvägd sötma av organisk mexikansk rå agave skapar en delikat konsistens.

Blueberry Tonic, 200 ml

Har en diskret och delikat blåbärssmak. Den mexikanska råa agave ger denna signaturtonic en utsökt fruktig twist på en klassiker!

Bitter XXVI, 200 ml

Denna bitter/aperitif är gjord på 26 örter balanserade med sötman från mexikansk rå agave. Detta är en klassisk och välsmakande apertivo utan alkohol.