Pop-up-restaurangen Garba som kockarna Marion Ringborg och Linn Söderström driver, flyttar in i köket på vincafeéet Tyge & Sessil.
Från och med fredagen den 17 maj kan du avnjuta Garba-mat på Tyge & Sessil när Linn och Marion tar över middagsserveringen på Brahegatan 4 fram till den 31 augusti.
Garbas matlagning bjuder på en ärlig mat lagad med mycket självkänsla, en blandning av innovation och tradition med fokus på tillgängliga råvaror som rimmar perfekt med naturligt vin.
Bakom vincafeéet Tyge & Sessil står Niklas Ekstedt och chefssommelier Maximilian Mellfors. Tyge & Sessil fokuserar på naturliga viner och är ett tillgängligt och lite stökigt alternativ för både frälsta och nyfikna vinälskare. Vinlistan tar avstamp i vin från små producenter.
Garba fortsätter även gästspelet under lunchserveringen på Gamla Riksarkivet, Riddarholmen där de serverar lunch och fika måndag till fredag mellan kl. 11 och 14.
Garba-köket är öppet alla dagar 16:00-00:00
Tyge & Sessil är öppet 16:00 – 01:00