BE WTR AQTiV™ VILL REVOLUTIONERA DRICKSVATTNET

BE WTR, det första premiumvarumärket baserat på lokalt kranvatten, lanserar nu AQTiV™. En ny schweizisk teknik inspirerad av vattnets ursprungliga virvelkraft. Denna ska ge bättre smak, mjukare konsistens och obegränsat med kylt, stilla eller kolsyrat vatten utan onödiga transporter och fritt från mikroplaster. 

PATENTERAD, NY TEKNIK INSPIRERAD AV NATUREN 

BE WTR AQTiV™ är ett nytt sätt att producera ett friskare kranvatten och ett hållbart alternativ till vatten i engångsflaska. I snitt får människor i sig mikroplast motsvarande ett kreditkort i veckan, med AQTiVs ultrafilter renas vattnet från skräp och obehagligheter. Det som blir kvar är de välgörande mineralerna och ett dricksvatten att lita på.

Den patenterade schweiziska tekniken aktiverar kraften i kranvattnet genom ett innovativt munstycke som skapar en virvel där vattnet blandas med syre. Resultatet är en bättre syresättning och en helt ny, rundare vattentextur. Känslan går att likna vid att dricka friskt vatten direkt från en porlande fjällbäck.

– Nya BE WTR AQTiV är perfekt som vattenstation i stilsäkra hem, eleganta restauranger och på arbetsplatser som bryr sig om sina anställda. Den är snygg att se på och dessutom dricker du mer vatten när det smakar godare, säger Emilia Molin, nordisk VD för BE WTR.

VATTEN MED STIL OCH MENING
Den schweiziska industridesignern och BE WTR-partnern Antoine Cahen ligger bakom det patenterade AQTiV-handtaget som gör det möjligt att få obegränsat med filtrerat, stilla eller kolsyrat vatten med en enda rörelse. En smart lösning som välkomnar tekniken och omfamnar enkelheten.

Nya BE WTR AQTiV™ finns i tre olika modeller, som alla är eleganta tidlösa och gjorda för att hålla. Glöm plastflaskor och vatten som körs i lastbil över hela Europa. Med dessa ska du kunna njuta i stället av friskt, filtrerat vatten som är bättre för dig och bättre för planeten.