ARDBEG LANSERAR EN UNIK PRESENTFÖRPACKNING I FORM AV ETT HUNDBEN

Microsoft Word – PRM Ardbone.docx

Islay destilleriet släpper en limiterad presentförpackning i form av ett ben som en hyllning till Ardbegs älskade maskot hunden Shortie. Den limiterade utgåvan, Ardbone, ger både whiskeyälskare som hundälskare chansen att fira den otämjda Islaysjälen såväl som deras lojala maskot. Förpackningen finns i begränsad upplaga på Systembolaget från mitten av oktober.

Den unika och iögonfallande förpackningen som nu lanseras replikerar Shorties mest värdefulla ägodel – hans ben. Den limiterade benformade presentförpackningen en flaska Ardbeg Ten Years, destilleriets stolthet som har hyllats som Islays mest rökiga och torvig single malt whsiky. Shortie är känd för att ha Islays skarpaste luktsinne, bortsett från Ardbegs skapare, och är älskad av Ardbegfans världen över. Hans porträtt pryder hemmen hos flera av Ardbeg Embassys medlemmar.

Shortie är en välkänd Islay-ikon. Vissa menar på att han är en lika stor del av Ardbeg som vår whiskey, så vi är säkra på att våra fans kommer vara väldigt angelägna om att lägga tassarna på denna limiterade utgåva. När det kommer till innehållet, som rymmer Ardbeg Ten Years med fantastiska, salta toner som för tankarna till den karga kusten och havet som är starkt associerat till vårt destilleri. Tillsammans med den välbekanta den rökiga och torviga kraften är den salta tången perfekt balanserad med sötma, säger Mickey Heads, destillerichef Ardbeg.

Ardbone, Ardbegs benformade presentförpackning, finns i begränsad upplaga från mitten av oktober 2019. Förpackningen innehåller Ardbeg Ten Years.