Nu blir det enklare än någonsin att laga mat med grönsaker!

I en tid där medvetenheten om hållbarhet och hälsa ständigt växer, tar Farmers & Chefs ett modigt steg framåt med sin senaste lansering – “Eat More Greens”. Med ett starkt fokus på att göra matlagning med grönsaker enklare och mer tilltalande för alla, har företaget och dess medgrundare – stjärnkocken Niklas Ekstedt – utvecklat en serie innovativa produkter som inspirerar till att äta mer grönt och samtidigt njuta av fantastiska smaker.

Farmers & Chefs står bakom en vision om att laga mer mat med grönsaker, oavsett om du är en vanlig hemmakock eller ett proffs. Under devisen “Good Things Cooking” har de tidigare introducerat produkter inom växtmejeri och såser som tagit matvärlden med storm. Nu tar de ett stort kliv framåt med lanseringen av fem produkter inom det nya konceptet “Eat More Greens”.

Farmers & Chefs inser att en ökad konsumtion av grönsaker inte bara är bra för hälsan, utan också för miljön. I ett samhälle där 8 av 10 personer äter för lite frukt och grönt, står detta nya koncept som en innovativ lösning. Produkterna inom “Eat More Greens” riktar sig inte bara till de som redan följer en växtbaserad kost, utan är utformade för att passa en flexibel kosthållning och lägga till en grön touch till alla typer av måltider.

De nya produkterna i “Eat More Greens” konceptet tar bort den utmaning som många stöter på när de försöker inkludera mer grönt i sin kost – brist på inspiration och kunskap om hur man lagar smakfulla grönsaksrätter. Med enkelheten i fokus har Farmers & Chefs och Niklas Ekstedt utvecklat produkter som underlättar matlagningen med grönsaker.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är NiklasEkstedt_FC-2-300x200.webp

The Veggie Trays

Denna serie marinader för ugnsrostade grönsaksplåtar erbjuder snabb och läcker lösning för vardagsmiddagar. Med smaker som Greek Tray, Taco Tray och Middle East Tray, behöver du bara hacka grönsaker, blanda med marinad och rosta i ugnen för en smakrik och nyttig måltid.

The Wings

För dem som längtar efter krispiga blomkålsvingar, erbjuder Farmers & Chefs en smakrik mjölmix för att göra dina egna hemmagjorda vingar. Enkelt att blanda och steka, de kan serveras som sidorätt eller användas som en spännande ingrediens i wraps eller tacos.

The Fritters

Att laga grönsaksplättar som inte faller sönder har aldrig varit enklare. Denna smaksatta mjölmix gör det möjligt att röra ihop din egen smet och steka saftiga grönsaksplättar med god smak av gröna örter. Perfekt som en sidorätt eller en del av huvudrätten.

Denna nyskapande lansering av Farmers & Chefs, tillsammans med den välkände kocken Niklas Ekstedt, ger människor möjligheten att utforska och njuta av en bredare variation av grönsaksbaserad matlagning. Genom att erbjuda både enkla lösningar och lockande smaker, tar de matlagning med grönsaker till en ny nivå och hjälper oss att äta mer grönt varje dag.

Läs mer om deras rätter här!