True Colours

Bild: Malin Nordblom
Bild: Malin Nordblom

Nu finns True Colours på en 200 ml piccolo-flaska. Den passar utmärkt som sällskapsdryck men även till sallader, fisk och skaldjursrätter. Doften är fruktig med inslag av päron och citron och i smaken finner man päron, citrus och en fläkt av kanderade citrusskal.
Vinet  produceras av den innovativa dryckesproducenten Ebesa som ligger i Ciudad Real, cirka 15 km söder om Madrid i vinområdet La Mancha. Utvalda gröna druvor vinifieras varsamt under temperaturkontroll för att sedan få sina bubblor via kolsyremetoden.

True Colours hjälper och stöttar människor i HBTQ-communityn, och deras släkt och vänner. Eftersom en del av försäljningen går direkt till Regnbågsfonden bidrar alla som köper True Colours till att människor i hela världen får förutsättningar att vara sig själva utan att behöva vara rädda för att bli förföljda. Sedan startskottet för drygt ett år sedan har över en miljon kronor samlats in till fonden!
Regnbågsfonden startades och drivs av Jonas Gardell, Jon Voss och Arto Winter och hjälper såväl HBT-organisationer som enskilda HBT-personer i världen med ekonomiskt bistånd.

True Colours Sparkling Wine 
Artikelnr: 77024
Land: Spanien
Pris: 35 kr
Volym: 200 ml
Alkoholhalt: 11%