Stockholm Burger Fest

Fredagen och lördagen den 25–26 maj 2018 är det Stockholm Burger Fest på Smålandstorget.
Där serverar Burgerdudes och Barrels Burgers & Beer hantverksburgare i världsklass under två dagar. Nytt för i år är de två internationella gästerna som har bjudits in från London – Bleecker och Eat Lagom.
Bleecker är rankade som nummer fyra i världen på Burgerdudes.se, och Eat Lagom är den hetaste stjärnan på Englands streetfoodscen just nu. Det här blir första gången som deras burgare serveras i Sverige.

”Vi har rest över hela världen i jakt på den perfekta burgaren, och har recenserat fler än 300 hamburgare från över 50 länder. Därför känns det extra roligt att ta hit London-favoriterna Bleecker och Eat Lagom till vår huvudstad. Stockholm Burger Fest har alltid handlat om att sätta burgaren i centrum, och vi och Barrels har flera spännande festivalburgare, veganska burgare och glassburgare. Det här blir en hamburgerfest utan dess like”, säger Toby Lee, Chefredaktör på Burgerdudes.se

Stockholm Burger Fest 2018 anordnas av Burgerdudes.se – Sveriges största burgarsajt – och hamburgerrestaurangen Barrels Burgers & Beer som snart öppnar sin tredje restaurang.
Öppettiderna är fredagen den 25 maj mellan 16–23 och lördagen den 26 maj mellan 13–23.
Festivalen är öppen för besökare i alla åldrar. Det kostar inget att delta i evenemanget, och burgarna säljs till låga priser. Det kommer även att finnas veganska och vegetariska alternativ, samt fika från Bröd & Salt och glassburgare från Stikki Nikki. Besökare kan även köpa med sig hamburgerbröd och ekologisk burgarcheddar. Stigbergets bryggeri kommer dessutom att servera en särskilt framtagen festivalöl – Stigbergets Galore IPA – till besökare som har fyllt 18 år.