Pop Up på Stockholms Centralstation

Den 12-18 april kan man äta ”Fyra rätter på fyra minuter” på Stockholms Centralstation. Rätterna serveras av stationens fyra nya matställen; Urban Deli, Icha Icha, Vete-Katten och Wiggo Wraps. Allt serveras i en tillfälligt uppbyggd restaurangvagn där besökare och resenärer få möjlighet att åka på en gastronomisk resa i en miljö inspirerad av Wes Anderson’s kulisser och Mordet på Orientexpressen.
– Stockholms Centralstation är en fantastisk plats med internationell atmosfär. Det vill vi lyfta fram och förstärka med ett gastronomiskt högkvalitativt utbud.  Här ska man kunna hämta energi och äta riktigt bra take away, säger Pontus Larsson, förvaltningschef affärsområde Stationer på Jernhusen.
Matdestinationen har hämtat detaljer och materialval från stationens unika arkitektur.  Utformning och design har levererats av arkitektbyrån Koncept.
– Det som är viktigt för oss är att det ska gå snabbt och smidigt att få sin mat och även ta med sig då våra resenärer oftast har en tid att passa. Men samtidigt ska det vara inbjudande och lockande att slå sig ner och äta i en attraktiv miljö, säger Pontus Larsson.