Nytt nummer av Gourmet i butik!

Läs om den fantastiska lilla krogen Bifångst i Göteborg, den ultimata guiden till Roms trattorior, viner från Ligurien, parmigiano reggiano och så hyllar Jens Linder det animaliska fettets återkomst! Det och mycket mer i senaste numret. Missa inte!

Nytt nummer av Gourmet i butik!

• 46 HETA HÖSTVINER
• Roms bästa TRATTORIOR
• Kulinariskt kretslopp på Bifångst
• Prisad parmesan

Sicilianska smaker
• Pasta Eliche med musslor och tomat
• Torskfilé med apelsinblomshonung
• Pecorinogrädde med kanderad rödbeta

• TRENDSPANING: PARIS, ROM, BERLIN OCH NEW YORK
• LIGURISKA VINHEMLIGHETER
• JENS LINDER HYLLAR FETTETS ÅTERKOMST
• EN LYSANDE STJÄRNA I RÜDESHEIM
• TARTE FINE AUX POMMES
• MÄSTARNA MASSOLINO
• KROGNYTT
• NYA BÖCKER

Följ oss på: Instagram!