Laurent-Perrier Pink

Foto: D. Österlin

Den 8 juni släpps Laurent-Perriers exklusiva roséchampagne Cuvée Rosé Brut på Systembolaget, och i samband med det så lanserar champagnehuset en unik färgkod framtagen tillsammans med inrednings- och designexperten Madeleine Asplund Klingstedt. Så nu kan du måla vad som helst i hemmet i nyansen Laurent-Perrier Pink, en elegant rosa kulör med jordiga inslag inspirerad av den lyxiga rosén. 

Asplund Klingstedt har inspirerats av Cuvée Rosé när de tog fram färgkoden 50% S1030-Y70R x 50% S2030-Y70R*, vilken ger Laurent-Perrier Pink, en exklusivt rosa nyans med varma och jordiga inslag. Koden kan användas för att blanda till nyansen i valfri inomhus- eller utomhusfärg från marknadens samtliga färgleverantörer och färgbutiker.

Foto: D. Österlin

 

Laurent-Perrier är ett av världens mest framstående champagnehus som sedan starten 1812 präglats av experimentlusta. Cuvée Rose Brut introducerades för första gången 1968 och var då en djärv satsning. Roséchampagne var vid tiden ovanlig och med sin udda framställningsmetod och speciella flaska blev Laurent-Perriers Cuvée Rosé en ytterst unik produkt.