Gourmet på Hantverket

Gourmet firade sommarens antågande med mingel och smygläsning på restaurang Hantverket i Stockholm.

Foto: GÖRAN HENCKEL

Peter Lawrance, Head Chef & Meal Planning Manager på SAS, med kollegan Ronald Erling.
Anders Melldén, dryckesredaktör på Gourmet, Terese Cedergren,
Foodfolder, Helene Hjort och Kajsa Sjöberg, NIgab.
Kökschef Stefan Ekengren bjöd på härligt goda tilltugg som
hasselbackspotatis med löjrom, tuttul med slarvsylta och struva
med vispad anklever, parmesan och portvin.
Kökschef Stefan Ekengren bjöd på härligt goda tilltugg som
hasselbackspotatis med löjrom, tuttul med slarvsylta och struva
med vispad anklever, parmesan och portvin.
Gunilla Blixt, receptredigerare på Gourmet, Tove Oskarsson
Henckel, chefredaktör på Gourmet, och Petter Johansson,
sous chef på Restaurant Frantzén.
Karl-johan Malmberg, Matilda Lindeblad, fotograf, och
Mattias Ljungberg, konditor.
Cecilia Ekfeldt, Business France, och Erika Goytizolo.
Olle T Cellton, krögare på Babette, med syster Sofi Tagesson.