Det danska Bocuse d’Or laget

Kenneth Toft-Hansen och det danska laget kom på tredje plats i Bocuse d’Or Europé. Rasmus Kofoed var coach, Francis Cardesu president och Christian Wellendorf assistent.

Bild: Studio Julien Bouvier

På deras fat hittade man följande:
Inlagd fransyska med aromatiska örter och svamp
Kalvbräss och fransyska med murklor och citron
Nypotatis med rökt ost torkad hybenros och puffat ris
Vit sparris “Vesterhavet”
Ärtor, rökta snigelägg, dragon och ramslök
Sås på örter, senapsfrö och brynt smör
Krämig pepparrot

Uppläggningsfatet av vit marmor med en kant av ek var tillverkat av Københavns Møbelsnedkeri.

Bild: Studio Julien Bouvier
Bild: Studio Julien Bouvier
Bild: Studio Julien Bouvier
Bild: Studio Julien Bouvier

Text: Malin Nordblom