Bruce Hill på Vassa Eggen

Grillad piggvar med vit sparris, fänkål, blåmusselsmör och svartvitlöks xo sås Bild: Malin Nordblom

Bruce Hill från San Francisco ska gästspela på Vassa Eggen den 26-27 september. Igår provlagade han lite mat på Vassa Eggen, och vi hade förmånen att få prova den! Bokningarna släpps i juni.

”Frasig Potatis och Tarorot med gräddfil och caviar”
Bild: Malin Nordblom
Grillad piggvar med vit sparris, fänkål, blåmusselsmör och svartvitlöks xo sås
Bild: Malin Nordblom

Bruce Hill flyttade från Washington till San Francisco för 30 år sedan. Och har sedan dess varit en av de mest kreativa kockarna där. Han driver Bix,Picco, Zero Zero och FOG CITY. En av rätterna som finns på alla restaurangernas menyer är hans Caesar Sallad. Och efter att ha smakat den så förstår vi varför den är så populär!

Ceasarsallad ”Bruce” med rivna krutonger och dressing på gårdsägg.
Bild: Malin Nordblom